LM

Luthersk Missionsforening (LM) i Løgumkloster er en del af et landsdækkende arbejde, der hviler på det samme grundlag som Den danske Folkekirke.
I Løgumkloster har vi ikke vort eget hus at samles i, men LM har lige siden dens spæde begyndelse i 1960-erne holdt sine møder i Løgumkloster Efterskoles lokaler.

Her foregår der mange aktiviteter blandt de forskellige aldersgrupper: Børnene samles en eftermiddag i Børneklubben og de lidt ældre børn i juniorkredsen. De unge har deres møder en aften om ugen, og de ældre samles en eftermiddag om måneden til seniormøder.
Endelig er der en gang om ugen møder for hele kredsen med et meget varieret indhold. Det skal også nævnes, at der er bibelkredse, der samles i de forskellige hjem med det formål at læse Bibelen og tale sammen om den kristne tro og det kristne liv.

Fælles for alle disse møder er, at vi gerne vil være sammen om det, der betyder allermest for os, nemlig evangeliet om Jesus Kristus, men der bliver samtidig plads til mange andre forskellige aktiviteter. Det kan være fællesspisning, sang, mere uformelle samvær, weekendlejre, camping og lignende. Dette fællesskab vil vi gerne indbyde til at være med i!